Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron może stanowić odrębne danie, można go łączyć z łososiem, drobiem itd. Nic nie wpływa na jego smak - zawsze dobry :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1131
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5664
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8762
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18161
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1131
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5664
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8762
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18161
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie, zgodnie z zaleceniami producenta. Odcedzić.
Zmielone mięso połączyć z jajkiem, solą i pieprzem i drobno posiekaną cebulką. Formować kulki i obtoczyć je w bułce tartej. Usmażyć na rumiany kolor.
W rondelku rozpuścić masło wrzucić na nie szpinak, pokruszoną fetę. Na koniec przecisnąć czosnek, doprawić solą i pieprzem. Szpinakową masę przełożyć na makaron podawać z klopsikami. SMACZNEGO!