Do góry

Dania główne Przepis na:

Makaron ze szpinakiem i pieczarkami

Makaron ze szpinakiem i pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 335 Ocena: 4484

Dodano:

Odsłon: 1224

szybki obiad

Składniki

  • makaron 1/2 opak
  • pieczarki ok 40 dag
  • szpinak mrożony 1/2 opak
  • cebula 1 średnia
  • czosnek 1 ząbek
  • olej
  • śmietana kwaśna
  • serek śmietankowy
  • sól, pieprz
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. 1. cebulę i czosnek posiekać, podsmażyć na rozgrzanym oleju, dodać pokrojone w plastry pieczarki, dusić chwilkę, dodać szpinak, posolić, dusić do miękkości, dodać serek i śmietanę, doprawić solą i pieprzem,
    2. makaron ugotować, wymieszać z sosem



    smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń