Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybki i prosty obiad
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 473
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 104
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 179
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 140
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 473
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 104
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 179
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 140
Składniki
Makaron ugotować wg. przepisu na opakowaniu. W garnku roztopić masło, wrzucić zamrożony szpinak. Jak szpinak się rozpuści wrzucić pokrojoną w kostkę paprykę, starty czosnek, doprawić solą pieprzem, gałką muszkatołową. Po chwili dodać śmietanę, przekrojone na pół pomidorki, wymieszać i chwilkę pogotować. Na talerz wyłożyć makaron i polać przygotowanym szpinakiem. Smacznego