Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybki i prosty obiad
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4252
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7245
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85476
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4252
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7245
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85476
Składniki
Makaron ugotować wg. przepisu na opakowaniu. W garnku roztopić masło, wrzucić zamrożony szpinak. Jak szpinak się rozpuści wrzucić pokrojoną w kostkę paprykę, starty czosnek, doprawić solą pieprzem, gałką muszkatołową. Po chwili dodać śmietanę, przekrojone na pół pomidorki, wymieszać i chwilkę pogotować. Na talerz wyłożyć makaron i polać przygotowanym szpinakiem. Smacznego