Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zapiekanka bardzo sycąca.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 317
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 720
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 317
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 720
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Składniki
Mięso mielone smażę na patelni,dodaję pokrojoną cebulę i pomidory.Solę i pieprzę,dodaję przecier pomidorowy.
Śmietanę gotuję w garnku z dodatkiem ziół i ketchupu przez ok.2 minuty.
Ser trę na tarce.Na blachę wykładam 1/3 makaronu,na to 1/2 mięsa,trochę sera.Znowu częsć makaronu,resztę mięsa,resztę makaronu.Wszystko posypuję serem i zalewam śmietaną.
Wkładam do piekarnika na 20 minut w tem.180 stopni.