Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tani, prosty i szybki pomysł na sycący obiad.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3811
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3823
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 742
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3811
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3823
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 742
Składniki
Składniki podane są na patelnię 24 cm. Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu i odcedzamy. Kiełbasę kroimy w cienkie półplasterki. Pieczarki kroimy w plasterki i dusimy ze szczyptą soli. Jajka rozkłócamy z przyprawami.
Makaron wykładamy na patelnię (najlepiej teflonową aby nie przywarło) z niewielką ilością rozgrzanego oleju. Na makaron wykładamy kiełbasę i pieczarki. Posypujemy starym serem i polewamy jajkami. Smażymy pod przykryciem, aż jajka się zetną.