Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tani, prosty i szybki pomysł na sycący obiad.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2370
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4468
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1485
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 430
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2370
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4468
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1485
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 430
Składniki
Składniki podane są na patelnię 24 cm. Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu i odcedzamy. Kiełbasę kroimy w cienkie półplasterki. Pieczarki kroimy w plasterki i dusimy ze szczyptą soli. Jajka rozkłócamy z przyprawami.
Makaron wykładamy na patelnię (najlepiej teflonową aby nie przywarło) z niewielką ilością rozgrzanego oleju. Na makaron wykładamy kiełbasę i pieczarki. Posypujemy starym serem i polewamy jajkami. Smażymy pod przykryciem, aż jajka się zetną.