Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1909
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 33
Polecam.
Odsłon: 737
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1909
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 33
Polecam.
Odsłon: 737
Składniki
Przesianą mąkę mieszamy z makiem, wodą, i solą. Zagniatamy ciasto. Na koniec dolewamy łyżkę oleju. Wykrawamy kółka małą szklanką. W środek kładziemy farsz i tworzymy sakiewki. Oprószamy mąką, aby nie sklejały się ze sobą. Gotujemy w lekko osolonej wodzie. Bardzo dobre są również odgrzewane na patelni jak zwykłe pierożki.