Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tej marynaty używam do grillowanego mięsa lub poprostu do dań z piekarnika. Jest u nierealna ale za to pyszna i aromatyczna! Spróbuj! Zapraszam Cię na mój Instagram oraz kanał Youtube gdzie znajdziesz dużo więcej przepisów oraz filmików krok po kroku. Poniżej zostawiam link z filmikiem do tego przepisu!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2171
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 141
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 244
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2171
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 141
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 244
Składniki
Mięso umyć osuszyć i usunąć błonki.
Wszystkie składniki na marynatę umieścić w misce i wymieszać do połączenia. Dodać filety i dobrze wymieszać aby marynata pokryła całe mięso.
Naczynie żaroodporne natłuścić niewielką ilością oleju. Ułożyć filety jeden obok drugiego i na każdym położyć po łyżeczce masła klarowanego.
Tak przygotowane mięso włożyć do nagrzanego piekarnika do 220°C i piec około 20-30 minut. Smacznego !