Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tej marynaty używam do grillowanego mięsa lub poprostu do dań z piekarnika. Jest u nierealna ale za to pyszna i aromatyczna! Spróbuj! Zapraszam Cię na mój Instagram oraz kanał Youtube gdzie znajdziesz dużo więcej przepisów oraz filmików krok po kroku. Poniżej zostawiam link z filmikiem do tego przepisu!
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 973
Miałam w lodówce gotową masę makową, ciasto francuskie i po krótkim namyśle p...
Odsłon: 497
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 473
Bardzo smaczne serowe ciasteczka. Robi się je z kilku składników, bardzo szyb...
Odsłon: 149
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 973
Miałam w lodówce gotową masę makową, ciasto francuskie i po krótkim namyśle p...
Odsłon: 497
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 473
Bardzo smaczne serowe ciasteczka. Robi się je z kilku składników, bardzo szyb...
Odsłon: 149
Składniki
Mięso umyć osuszyć i usunąć błonki.
Wszystkie składniki na marynatę umieścić w misce i wymieszać do połączenia. Dodać filety i dobrze wymieszać aby marynata pokryła całe mięso.
Naczynie żaroodporne natłuścić niewielką ilością oleju. Ułożyć filety jeden obok drugiego i na każdym położyć po łyżeczce masła klarowanego.
Tak przygotowane mięso włożyć do nagrzanego piekarnika do 220°C i piec około 20-30 minut. Smacznego !