Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tej marynaty używam do grillowanego mięsa lub poprostu do dań z piekarnika. Jest u nierealna ale za to pyszna i aromatyczna! Spróbuj! Zapraszam Cię na mój Instagram oraz kanał Youtube gdzie znajdziesz dużo więcej przepisów oraz filmików krok po kroku. Poniżej zostawiam link z filmikiem do tego przepisu!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10880
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4855
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 976
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9332
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10880
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4855
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 976
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9332
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1386
Składniki
Mięso umyć osuszyć i usunąć błonki.
Wszystkie składniki na marynatę umieścić w misce i wymieszać do połączenia. Dodać filety i dobrze wymieszać aby marynata pokryła całe mięso.
Naczynie żaroodporne natłuścić niewielką ilością oleju. Ułożyć filety jeden obok drugiego i na każdym położyć po łyżeczce masła klarowanego.
Tak przygotowane mięso włożyć do nagrzanego piekarnika do 220°C i piec około 20-30 minut. Smacznego !