Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybki w lesie już się pojawiają. Maślaków jeszcze nie ma, ale jesień już niedługo.
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 56
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 27
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 63
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 56
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 27
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 63
Składniki
Maślaki umyć i osączyć z wody. Na patelni roztopić masło, dodać drobno pokrojoną cebulę, dobrze rozgrzać i włożyć całe niepokrojone kapelusze maślaków. Posolić do smaku i dusić około 20 minut. Sos powinien całkowicie odparować, wtedy zalać potrawę śmietaną i tylko doprowadzić do wrzenia. Grzyby podawać posypane natką pietruszki.