Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne medaliony idealne na obiad
Miska , łyżka,patelnia
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1006
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 895
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12707
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1006
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 895
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12707
Składniki
Fileta kroimy w kostkę Potrzebujemy 1 pierś podwójna Cebulę kroimy w małą kostkę i podsmażany do zeszklenia 2 łyżki żółtego sera starte na dużych oczkach Wbijamy 1 całe jajko dodajemy 2 czubate łyżki mąki pszennej oraz 2 łyżki majonezu. Przyprawiamy solą, pieprzem,delikat do mięs,łyżeczkę magi,2 łyżeczki ketchupu,szczypta papryki słodkiej Wszystko dokładnie mieszamy. Smażymy na patelni na małym rynku gniu 1 łyżka to jedno mięso Smacznego