Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo syty obiad wersji zapiekanki, koszyczki makaronowe nadziewane farszem meksykańskim.
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 3274
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 315
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 185
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 3274
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 315
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 185
Składniki
1.Cebulę obieramy kroimy w kostkę i podsmażamy na rozgrzanym oleju.
2. Do cebuli przekładamy mięso, przyprawiamy przyprawami chili, solą oraz wsypujemy czosnek.
3. Podlewamy wodą i dodajemy kukurydzę, fasolę.
4. Następnie dodajemy 3 łyżki ketchupu i 3 łyżki koncentratu.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. 6. Po ugotowaniu koszyczki nadziewamy farszem i układamy w naczyniu żaroodpornym.
7. Kostkę rosołową rozrabiamy w 1 ½ szk. gorącej wody.
8. Do bulionu dodajemy 3 łyżki ketchupu i 3 łyżki koncentratu , mieszamy
9. Sosem polewamy koszyczki.
10. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy zapiekankę.
11. Zapiekamy w piekarniku 30 minut w 180˚C. 12. Danie meksykańskie gotowe. 13. Smacznego.