Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 369
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 369
Składniki
Do miski dodać mięso mielone na grubym sitku oraz resztę składników
I dokładnie wymieszać ręką do połączenia się składników.
Następnie na patelnię wlać olej aby zakryło dno patelni, formować kotlety
i smażyć z obu stron na rumiano.
Do garnka wlać wodę z opisu oraz jarzynkę
I układać usmażone kotlety, dodać łyżkę oleju ze smażenia kotletów.
Dusić przez 10 minut przewracając kotlety energicznym ruchem w garnku do góry podrzucając.
Podałam z ziemniakami oraz sosem z kotletów i buraczki z cebulą.