Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15737
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 419
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15737
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 419
Składniki
Tutaj mięso było przygotowane z pół kilograma, Do kotletów użyłam połowę wyrobionego mięsa, w sumie wyszły cztery spore pieczarki i nóżki. Cebulę i czosnek można zetrzeć na tarce, wtedy zdążą się usmażyć w mięsie, jeszcze przyprawy, jajo i bułka. Masę się wyrabia, na chwile odstawia. Porcje mięsa się rozpłaszcza, nakłada pieczarkę i dokładnie obkłada. Uformowany kotlet obtacza się jeszcze w bułce tartej. Smaży się na rumiano. ` Kotlety były wypukłe więc po bokach jeszcze je dosmażałam.
Smacznego :)