Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 73
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2855
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 288
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 73
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2855
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 288
Składniki
Tutaj mięso było przygotowane z pół kilograma, Do kotletów użyłam połowę wyrobionego mięsa, w sumie wyszły cztery spore pieczarki i nóżki. Cebulę i czosnek można zetrzeć na tarce, wtedy zdążą się usmażyć w mięsie, jeszcze przyprawy, jajo i bułka. Masę się wyrabia, na chwile odstawia. Porcje mięsa się rozpłaszcza, nakłada pieczarkę i dokładnie obkłada. Uformowany kotlet obtacza się jeszcze w bułce tartej. Smaży się na rumiano. ` Kotlety były wypukłe więc po bokach jeszcze je dosmażałam.
Smacznego :)