Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1540
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 8299
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 213
Pyszne tuszki śledziowe marnowane z cebula do słoików zapraszam po przepis
Odsłon: 4300
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1540
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 8299
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 213
Pyszne tuszki śledziowe marnowane z cebula do słoików zapraszam po przepis
Odsłon: 4300
Składniki
Tutaj mięso było przygotowane z pół kilograma, Do kotletów użyłam połowę wyrobionego mięsa, w sumie wyszły cztery spore pieczarki i nóżki. Cebulę i czosnek można zetrzeć na tarce, wtedy zdążą się usmażyć w mięsie, jeszcze przyprawy, jajo i bułka. Masę się wyrabia, na chwile odstawia. Porcje mięsa się rozpłaszcza, nakłada pieczarkę i dokładnie obkłada. Uformowany kotlet obtacza się jeszcze w bułce tartej. Smaży się na rumiano. ` Kotlety były wypukłe więc po bokach jeszcze je dosmażałam.
Smacznego :)