Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone nadziane jabłkiem i kiszonym ogórkiem to świetna propozycja na zimowy obiad.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 227
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1237
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13363
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 227
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1237
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13363
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy. Jabłko obieramy i kroimy w paseczki. Ogórki również kroimy w paseczki. Z miesa mielonego formujemy podłużne placki, układamy po paseczku jabłka i ogórka i zlepiamy brzegi, formując owalny kształt. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju z każdej strony na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)