Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone nadziane jabłkiem i kiszonym ogórkiem to świetna propozycja na zimowy obiad.
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 105
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 339
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 233
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3398
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 105
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 339
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 233
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3398
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy. Jabłko obieramy i kroimy w paseczki. Ogórki również kroimy w paseczki. Z miesa mielonego formujemy podłużne placki, układamy po paseczku jabłka i ogórka i zlepiamy brzegi, formując owalny kształt. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju z każdej strony na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)