Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...czyli po węgierskim tuningu
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2420
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1664
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 512
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2420
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1664
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 512
Składniki
Chleb namoczyć w wodzie i odcisnąć. Wszystkie składniki wymieszać (dokładnie wyrobić) razem doprawiając do smaku. Formować nieduże , płaskie kotlety, obtoczyć je w bułce tartej i smażyć na pomidorowej oliwie po kilka minut z obu stron.
Aby podkreślić węgierski smak dania, poponuję spożyć je popijając lampką czerwonego półsłodkiego wina. Ach, jaka szkoda że to już koniec lata :(