Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię kapustę za pewne większość z Was również, proponuje wykorzystać kotlety mielone i zatopić je w kapuście.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1249
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 456
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3414
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1007
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1249
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 456
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3414
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1007
Składniki
1. Mięso mielone przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy solą oraz papryką. 2. Cebulę obieramy drobno kroimy i łączymy z mięsem. 3. Następnie dodajemy obraną i starta na tarce o dużych oczach marchew, wsypujemy majeranek oraz 2 łyżki bułki tartej i dokładanie wyrabiamy. 4. Robimy okrągłe kotlety i smażymy na rozgrzanym oleju
5. Kapustę drobno szatkujemy, marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczach. 6. Warzywa przekładamy do garnka zalewamy woda i gotujemy. 7. Doprawiamy Vegetą oraz octem. 8. Pod koniec gotowania zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości zimnej wody, chwilę gotujemy.
9. Kapustę wykładamy na dno naczynia i układamy kotlety. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.