Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię kapustę za pewne większość z Was również, proponuje wykorzystać kotlety mielone i zatopić je w kapuście.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10753
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6185
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5363
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13081
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4832
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10753
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6185
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5363
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13081
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4832
Składniki
1. Mięso mielone przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy solą oraz papryką. 2. Cebulę obieramy drobno kroimy i łączymy z mięsem. 3. Następnie dodajemy obraną i starta na tarce o dużych oczach marchew, wsypujemy majeranek oraz 2 łyżki bułki tartej i dokładanie wyrabiamy. 4. Robimy okrągłe kotlety i smażymy na rozgrzanym oleju
5. Kapustę drobno szatkujemy, marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczach. 6. Warzywa przekładamy do garnka zalewamy woda i gotujemy. 7. Doprawiamy Vegetą oraz octem. 8. Pod koniec gotowania zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości zimnej wody, chwilę gotujemy.
9. Kapustę wykładamy na dno naczynia i układamy kotlety. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.