Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś piątek no cóż, postu nie ma przecież to nie święta ????. Tak więc u mnie normalny domowy obiad.
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 48
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 98
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 44
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 957
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 449
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 48
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 98
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 44
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 957
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 449
Składniki
Do miski dodać mięso mielone, jajka, sól, pieprz, bułkę tartą oraz cebulę pokrojoną w kostkę.
Wszystko dokładnie wymieszać do połączenia się składników.
Do garnka wlać wodę i dodać suszone warzywa.
Na patelnię wlać olej, formować kotlety.
Smażyć z obu stron na brązowo.
Usmażone kotlety ułożyć w garnku z zagotowaną wodą.
Dodać oczyszczone i pokrojone pieczarki, dusić na małym ogniu pod przykryciem.
Gdy pieczarki są już miękkie dodać natkę pietruszki, chwilę zagotować.
Następnie śmietanę rozprowadzić z mąką i wywarem z kotletów.
Zalać kotlety i zagotować do powstania sosu.
Podałam z ziemniakami i buraczkami zasmażanymi.