Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24852
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24852
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 84
Składniki
Brukselkę najlepiej ugotować w osolonej wodzie około 20 minut- po przekrojeniu ma być szklista i miękka. Mielone można przygotować według swojego ulubionego przepisu i wyrobić masę. u mnie tym razem z majerankiem, suszonym czosnkiem i startą cebulą. Na rozpłaszczony kawałek mięsa mielonego daje się brukselką, zalepia i obtacza jeszcze w bułce tartej. Można smażyć na rumiano.
Smacznego :)