Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1151
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9807
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 523
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1151
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9807
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 523
Składniki
Brukselkę najlepiej ugotować w osolonej wodzie około 20 minut- po przekrojeniu ma być szklista i miękka. Mielone można przygotować według swojego ulubionego przepisu i wyrobić masę. u mnie tym razem z majerankiem, suszonym czosnkiem i startą cebulą. Na rozpłaszczony kawałek mięsa mielonego daje się brukselką, zalepia i obtacza jeszcze w bułce tartej. Można smażyć na rumiano.
Smacznego :)