Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5946
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 723
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 813
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5946
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 723
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 813
Składniki
Brukselkę najlepiej ugotować w osolonej wodzie około 20 minut- po przekrojeniu ma być szklista i miękka. Mielone można przygotować według swojego ulubionego przepisu i wyrobić masę. u mnie tym razem z majerankiem, suszonym czosnkiem i startą cebulą. Na rozpłaszczony kawałek mięsa mielonego daje się brukselką, zalepia i obtacza jeszcze w bułce tartej. Można smażyć na rumiano.
Smacznego :)