Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12374
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 846
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12374
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 846
Składniki
Brukselkę najlepiej ugotować w osolonej wodzie około 20 minut- po przekrojeniu ma być szklista i miękka. Mielone można przygotować według swojego ulubionego przepisu i wyrobić masę. u mnie tym razem z majerankiem, suszonym czosnkiem i startą cebulą. Na rozpłaszczony kawałek mięsa mielonego daje się brukselką, zalepia i obtacza jeszcze w bułce tartej. Można smażyć na rumiano.
Smacznego :)