Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2419
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18155
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2419
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18155
Składniki
Brukselkę najlepiej ugotować w osolonej wodzie około 20 minut- po przekrojeniu ma być szklista i miękka. Mielone można przygotować według swojego ulubionego przepisu i wyrobić masę. u mnie tym razem z majerankiem, suszonym czosnkiem i startą cebulą. Na rozpłaszczony kawałek mięsa mielonego daje się brukselką, zalepia i obtacza jeszcze w bułce tartej. Można smażyć na rumiano.
Smacznego :)