Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety są wilgotne, puszyste i bardzo smakują dzieciom.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Składniki
Do zmielonego mięsa dodaj startą nieobraną cukinię, przeciśnięty czosnek, posiekaną cebulę. Wsyp 2 łyżki bułki tartej, dopraw przyprawami i dokładnie wymieszaj mięso.
Formuj w dłoniach kotlety. Obtocz je w bułce tartej i smaż na oleju do przyrumienienia.