Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 33
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 347
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 33
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 347
Składniki
Wyrobiłam mięso z jajem i bułką tartą. Dodałam soli do smaku i po szczypcie kuminu i kolendry. Na patelni podsmażyłam pokrojone: cebulę z czosnkiem i chili, pod koniec doprawiłam farsz kuminem i kolendrą. Podczas formowania kotleta do wewnątrz dodałam po łyżce farszu. Obtoczone w bułce kotlety usmażyłam. Smacznego :)