Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy mielone muszą być nudne ? A nie muszą i moje takie właśnie są. Dodałam pieczarki, szpinak i natkę pietruszki. A panierka to bułka tarta i płatki jaglane. Oj jakie one były pyszne.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 35
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3535
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 845
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 35
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3535
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 845
Składniki
Bułkę namoczyć w mleku i odcisnąć. Mięso zmielić razem z bułką, cebulą i czosnkiem. Szpinak i natkę posiekać. Pieczarki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystko umieścić w misce, dodać jajka i przyprawy i wyrobić masę. Z masy formować kotlety, obtoczyć w panierce z bułki tartej i płatków jaglanych. Kotlety smażyć na oleju na rumiano z obu stron. Podawać z ulubionymi dodatkami, ja podałam z ziemniakami i kiszoną kapustą zasmażaną.