Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inne niż tradycyjne w smaku mielone.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113059
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113059
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Cebulę drobno pokroić, zeszklić na patelni, dodać do mięsa. Dodać także namoczoną i wyciśniętą bułkę, jajko oraz przyprawy. Wymieszać.
Uformować kotlety, środek nafaszerować serem.
Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oliwie pod przykryciem. Smacznego