Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inne niż tradycyjne w smaku mielone.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Składniki
Cebulę drobno pokroić, zeszklić na patelni, dodać do mięsa. Dodać także namoczoną i wyciśniętą bułkę, jajko oraz przyprawy. Wymieszać.
Uformować kotlety, środek nafaszerować serem.
Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oliwie pod przykryciem. Smacznego