Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone z serem posmakują każdemu. Zamiast smażenia wybrałem pieczenie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 647
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1366
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 647
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1366
Składniki
Mięso mielone dokładnie mieszamy z pokruszoną kostką czosnkową ,jajkiem ,musztardą sokiem z buraków i bułką tartą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Ser „otulamy” mięsem mielonym ,obtaczamy w bułce tartej i pieczemy w piekarniku rozgrzanym doi temperatury 200°C przez 40 min. W tym czasie marmoladę żurawinową rozpuszczamy w 300 ml wody ,zagotowujemy i zagęszczamy mąką ziemniaczaną rozpuszczoną w zimnej wodzie. Podajemy razem z mięsem mielonym.