Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle smaczne!
Szpinak dokładnie umyłam i pokroiłam w liście w kostkę 2 na 2 centymetry.
Do rondla wrzuciłam na olej dwa pokrojone ząbki czosnku i szpinak. Gdy czosnek zaczął pachnieć, dodałam odrobinę wody i przykryłam rondel, aby szpinak się zaparował.
Pod koniec doprawiłam go solą i pieprzem.
Do mięsa mielonego dodałam ostudzony szpinak, jajo i taka samą ilość bułki tartej jak objętość jaja. Jeszcze wcisnęłam trzy ząbki czosnku, i doprawiłam sola i pieprzem.
Składniki wymieszałam na jednolita masę.
Uformowałam kotlety i obtoczyłam je w tartej bułce.
Usmażyłam je na rumiano.
Wyjdzie około dziesięć sztuk.
Szpinak w mielonych nie jest dominujący w smaku.
Smacznego :)
ja do tego dania wykorzystałam różne rodzaje mięsa, ponieważ u mnie w domu ka...
Odsłon: 19509
Pyszna, lekka, a zarazem sycąca zupa z pulpetami. Prosta w przygotowaniu, a i...
Odsłon: 12169
Czasem mam lenia, czasem nie mam czasu, a czasem ktoś nagle się "zwali na gło...
Odsłon: 71
Są to krokiety z farszem zrobionym z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chiń...
Odsłon: 156
Papryczki cherry są smaczne, zdrowe, są idealne jako dodatek do dań. Polecam.
Odsłon: 74
Przekąski na imprezę to nieodłączna część każdej zabawy. W trakcie imprez naj...
Odsłon: 120
Zapiekanka to ten rodzaj dań, które lubi właściwie każdy. Co więcej potrawy p...
Odsłon: 84
Czasem mam lenia, czasem nie mam czasu, a czasem ktoś nagle się "zwali na gło...
Odsłon: 71
Są to krokiety z farszem zrobionym z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chiń...
Odsłon: 156
Papryczki cherry są smaczne, zdrowe, są idealne jako dodatek do dań. Polecam.
Odsłon: 74
Przekąski na imprezę to nieodłączna część każdej zabawy. W trakcie imprez naj...
Odsłon: 120
Zapiekanka to ten rodzaj dań, które lubi właściwie każdy. Co więcej potrawy p...
Odsłon: 84
Składniki
Szpinak dokładnie umyłam i pokroiłam w liście w kostkę 2 na 2 centymetry. Do rondla wrzuciłam na olej dwa pokrojone ząbki czosnku i szpinak. Gdy czosnek zaczął pachnieć, dodałam odrobinę wody i przykryłam rondel, aby szpinak się zaparował. Pod koniec doprawiłam go solą i pieprzem. Do mięsa mielonego dodałam ostudzony szpinak, jajo i taka samą ilość bułki tartej jak objętość jaja. Jeszcze wcisnęłam trzy ząbki czosnku, i doprawiłam sola i pieprzem.
Składniki wymieszałam na jednolita masę.
Uformowałam kotlety i obtoczyłam je w tartej bułce. Usmażyłam je na rumiano.
Wyjdzie około dziesięć sztuk. Szpinak w mielonych nie jest dominujący w smaku. Smacznego :)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Wieprzowina z warzywami z wolnowara
Dania główne
Krokiety z chińskim nadzieniem.
Dania główne
zapiekanka makaron z mięsem mielonym i pomidorami
Dania główne
Ciasto na pizzę
Wieprzowina z warzywami z wolnowara
Wieprzowina z warzywami z wolnowara to pyszna propozycja na obiad dla całej r...
Odsłon: 23
Krokiety z chińskim nadzieniem.
Są to krokiety z farszem zrobionym z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chiń...
Odsłon: 156