Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet mielony z czerwoną papryką podany z duszonymi pieczarkami z cebulą, szparagową fasolką, mizerią z ogórków oraz ugotowanym ziemniakiem z wody posypanym koperkiem.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 958
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104831
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 958
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104831
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Składniki
Wymyte, pokrojone pieczarki kroimy w kostkę, cebulę również kroimy w kostkę. Cebulę razem z pieczarkami smażymy na maśle, doprawiamy suchymi przyprawami do smaku. W między czasie doprawiamy mielone mięso przyprawami wbijamy jajka i dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę i bułkę tartą, dokładnie mieszamy. Z mielonego mięsa formujemy kotlety i smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. Gotujemy obrane, w całości ziemniaki. W między czasie gotujemy szparagową fasolkę oraz robimy z ogórków i jogurtu mizerię. Usmażone kotlety podajemy z duszonymi pieczarkami, ugotowaną fasolką szparagową, mizerią z ogórków i ziemniakiem z wody posypanym koperkiem. Smacznego !!!