Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet mielony z czerwoną papryką podany z duszonymi pieczarkami z cebulą, szparagową fasolką, mizerią z ogórków oraz ugotowanym ziemniakiem z wody posypanym koperkiem.
Pyszne śniadanie do syta ;) na ciepło Jedna porcja
Odsłon: 28
Pomysł na piątkowy obiad. Kotlety nie wymagają ziemniaków, bo je zawierają w...
Odsłon: 33
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 406
Pyszne śniadanie do syta ;) na ciepło Jedna porcja
Odsłon: 28
Pomysł na piątkowy obiad. Kotlety nie wymagają ziemniaków, bo je zawierają w...
Odsłon: 33
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 406
Składniki
Wymyte, pokrojone pieczarki kroimy w kostkę, cebulę również kroimy w kostkę. Cebulę razem z pieczarkami smażymy na maśle, doprawiamy suchymi przyprawami do smaku. W między czasie doprawiamy mielone mięso przyprawami wbijamy jajka i dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę i bułkę tartą, dokładnie mieszamy. Z mielonego mięsa formujemy kotlety i smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. Gotujemy obrane, w całości ziemniaki. W między czasie gotujemy szparagową fasolkę oraz robimy z ogórków i jogurtu mizerię. Usmażone kotlety podajemy z duszonymi pieczarkami, ugotowaną fasolką szparagową, mizerią z ogórków i ziemniakiem z wody posypanym koperkiem. Smacznego !!!