Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To mięsko robi mój mąż.Jest naprawde pyszne.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30438
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2256
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30438
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2256
Składniki
Łopatke myjemy i kroimy w dośc dużą kostkę.Podsmażamy,następnie podlewamy odrobiną wody i dusimy ok 20 min.Cebule kroimy w piórka,mieszamy w misce z vegeta i pieprzem,aby zmiękła.Jak mięsko będzie już miekkie dodajemy cebule i dusimy następne 10 min.Przyprawiamy do smaku.Na koniec dodajemy rozmacone jajko i ponownie wszystko mieszamy.