Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To mięsko robi mój mąż.Jest naprawde pyszne.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 51
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 63
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 51
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 63
Składniki
Łopatke myjemy i kroimy w dośc dużą kostkę.Podsmażamy,następnie podlewamy odrobiną wody i dusimy ok 20 min.Cebule kroimy w piórka,mieszamy w misce z vegeta i pieprzem,aby zmiękła.Jak mięsko będzie już miekkie dodajemy cebule i dusimy następne 10 min.Przyprawiamy do smaku.Na koniec dodajemy rozmacone jajko i ponownie wszystko mieszamy.