Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To mięsko robi mój mąż.Jest naprawde pyszne.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 472
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9670
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13450
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2711
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 472
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9670
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13450
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2711
Składniki
Łopatke myjemy i kroimy w dośc dużą kostkę.Podsmażamy,następnie podlewamy odrobiną wody i dusimy ok 20 min.Cebule kroimy w piórka,mieszamy w misce z vegeta i pieprzem,aby zmiękła.Jak mięsko będzie już miekkie dodajemy cebule i dusimy następne 10 min.Przyprawiamy do smaku.Na koniec dodajemy rozmacone jajko i ponownie wszystko mieszamy.