Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty obiad z patelni
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23185
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 172
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 356
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 520
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23185
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 172
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 356
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 520
Składniki
Filet z kurczaka i cebulę kroimy w kostkę. Podsmażamy na oliwie przez kilka minut. Doprawiamy solą, pieprzem, majerankiem i czosnkiem w proszku.
Na patelnię wrzucamy mrożone warzywa, dodajemy mleko kokosowe i dusimy całość około 20 minut aż warzywa zmiękną i nadmiar płynu odparuje. W razie potrzeby dosalamy do smaku. Gotowe danie podajemy z kaszą lub ryżem. Smacznego :)