Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty obiad z patelni
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Filet z kurczaka i cebulę kroimy w kostkę. Podsmażamy na oliwie przez kilka minut. Doprawiamy solą, pieprzem, majerankiem i czosnkiem w proszku.
Na patelnię wrzucamy mrożone warzywa, dodajemy mleko kokosowe i dusimy całość około 20 minut aż warzywa zmiękną i nadmiar płynu odparuje. W razie potrzeby dosalamy do smaku. Gotowe danie podajemy z kaszą lub ryżem. Smacznego :)