Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznym dodatkiem do mięsa są mini marchewki z dodatkiem miodu. Tak przygotowane marchewki możemy również podać na różne uroczystości.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2794
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2794
Składniki
1. Mini marchewki gotujesz w osolonej wodzie. 2. Na patelni rozpuszczasz masło, dodajesz miód, chili oraz ugotowane marchewki. Smażysz około 10 minut.
3. Roszponkę układasz w naczyniu po bokach a w środku układasz mini marchewki.
4. Marchewki gotowe. 5. Smacznego.