Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznym dodatkiem do mięsa są mini marchewki z dodatkiem miodu. Tak przygotowane marchewki możemy również podać na różne uroczystości.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11427
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1224
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11954
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2084
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11427
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1224
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11954
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2084
Składniki
1. Mini marchewki gotujesz w osolonej wodzie. 2. Na patelni rozpuszczasz masło, dodajesz miód, chili oraz ugotowane marchewki. Smażysz około 10 minut.
3. Roszponkę układasz w naczyniu po bokach a w środku układasz mini marchewki.
4. Marchewki gotowe. 5. Smacznego.