Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostre smaki świetnie komponują się z rybą w panierce.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7687
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2871
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7687
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2871
Składniki
Miałam mrożone filety. Odmroziłam je, osuszyłam i posmarowałam pastą chili. Można wykonać własną mieszankę chili z solą, suszonym czosnkiem i kapką oliwy.Ryby odstawiłam do lodówki. Potem obtoczyłam je w mące, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Smażyłam na rumiano. Usmażone odłożyłam na papierowy ręcznik. Chili przyjemnie szczypie w usta! Podałam na połówce palucha i z dodatkami.
Smacznego :)