Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostre smaki świetnie komponują się z rybą w panierce.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1589
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 480
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1589
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 480
Składniki
Miałam mrożone filety. Odmroziłam je, osuszyłam i posmarowałam pastą chili. Można wykonać własną mieszankę chili z solą, suszonym czosnkiem i kapką oliwy.Ryby odstawiłam do lodówki. Potem obtoczyłam je w mące, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Smażyłam na rumiano. Usmażone odłożyłam na papierowy ręcznik. Chili przyjemnie szczypie w usta! Podałam na połówce palucha i z dodatkami.
Smacznego :)