Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostre smaki świetnie komponują się z rybą w panierce.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1349
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 282
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1349
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 282
Składniki
Miałam mrożone filety. Odmroziłam je, osuszyłam i posmarowałam pastą chili. Można wykonać własną mieszankę chili z solą, suszonym czosnkiem i kapką oliwy.Ryby odstawiłam do lodówki. Potem obtoczyłam je w mące, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Smażyłam na rumiano. Usmażone odłożyłam na papierowy ręcznik. Chili przyjemnie szczypie w usta! Podałam na połówce palucha i z dodatkami.
Smacznego :)