Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostre smaki świetnie komponują się z rybą w panierce.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1310
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2931
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1024
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1791
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1310
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2931
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1024
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1791
Składniki
Miałam mrożone filety. Odmroziłam je, osuszyłam i posmarowałam pastą chili. Można wykonać własną mieszankę chili z solą, suszonym czosnkiem i kapką oliwy.Ryby odstawiłam do lodówki. Potem obtoczyłam je w mące, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Smażyłam na rumiano. Usmażone odłożyłam na papierowy ręcznik. Chili przyjemnie szczypie w usta! Podałam na połówce palucha i z dodatkami.
Smacznego :)