Do góry

Dania główne Przepis na:

Mintaj na ostro

Mintaj na ostro

Autor:

Przepisów i artykułów: 818 Ocena: 16874

Dodano:

Odsłon: 579

Ostre smaki świetnie komponują się z rybą w panierce.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Mintaj na ostro

Przygotowanie

  1. Miałam mrożone filety. Odmroziłam je, osuszyłam i posmarowałam pastą chili. Można wykonać własną mieszankę chili z solą, suszonym czosnkiem i kapką oliwy.Ryby odstawiłam do lodówki.
    Potem obtoczyłam je w mące, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Smażyłam na rumiano. Usmażone odłożyłam na papierowy ręcznik.
    Chili przyjemnie szczypie w usta!
    Podałam na połówce palucha i z dodatkami.

  2. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (40)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń