Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny filet z mintaja w aksamitnej panierce.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12238
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1376
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12976
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5075
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12238
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1376
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12976
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5075
Składniki
Filety osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy na 10 cm kawałki. Majonez mieszamy z posiekanym koperkiem, solą, pieprzem i słodką musztardą. Marynujemy godzinę. Mąkę mieszamy z bułką tartą, obtaczamy filety, smażymy na rozgrzanym oleju.