Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny filet z mintaja w aksamitnej panierce.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2637
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2882
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2637
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2882
Składniki
Filety osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy na 10 cm kawałki. Majonez mieszamy z posiekanym koperkiem, solą, pieprzem i słodką musztardą. Marynujemy godzinę. Mąkę mieszamy z bułką tartą, obtaczamy filety, smażymy na rozgrzanym oleju.