Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowy i lekki obiad. Mintaj w towarzystwie ziemniaczków oraz fasolki na parze.
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1339
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 609
Szybki i zdrowy pomysł na lunch do zabrania do pracy. Z dodatkiem pieczonego...
Odsłon: 32
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1339
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 609
Szybki i zdrowy pomysł na lunch do zabrania do pracy. Z dodatkiem pieczonego...
Odsłon: 32
Składniki
Filety z mintaja dokładnie myjemy, osuszamy i układamy w naczyniu żaroodpornym.
Do garnka wlewamy śmietanę, wodę, koperek, sól, pieprz oraz łyżkę mąki całość dokładnie mieszamy i podgrzewamy.
Rybę skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy przyprawą do ryb a następnie zalewamy przygotowanym sosem. Zapiekamy w piekarniku ok 25 min w temperaturze 180 stopni.