Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowy i lekki obiad. Mintaj w towarzystwie ziemniaczków oraz fasolki na parze.
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1275
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 35
Bardzo prosta i niezwykle szybka w przygotowaniu tarta z malinami. Smakuje re...
Odsłon: 491
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1275
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 35
Bardzo prosta i niezwykle szybka w przygotowaniu tarta z malinami. Smakuje re...
Odsłon: 491
Składniki
Filety z mintaja dokładnie myjemy, osuszamy i układamy w naczyniu żaroodpornym.
Do garnka wlewamy śmietanę, wodę, koperek, sól, pieprz oraz łyżkę mąki całość dokładnie mieszamy i podgrzewamy.
Rybę skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy przyprawą do ryb a następnie zalewamy przygotowanym sosem. Zapiekamy w piekarniku ok 25 min w temperaturze 180 stopni.