Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowy i lekki obiad. Mintaj w towarzystwie ziemniaczków oraz fasolki na parze.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1562
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 862
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1562
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 862
Składniki
Filety z mintaja dokładnie myjemy, osuszamy i układamy w naczyniu żaroodpornym.
Do garnka wlewamy śmietanę, wodę, koperek, sól, pieprz oraz łyżkę mąki całość dokładnie mieszamy i podgrzewamy.
Rybę skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy przyprawą do ryb a następnie zalewamy przygotowanym sosem. Zapiekamy w piekarniku ok 25 min w temperaturze 180 stopni.