Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowy i lekki obiad. Mintaj w towarzystwie ziemniaczków oraz fasolki na parze.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 90
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2694
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 90
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2694
Składniki
Filety z mintaja dokładnie myjemy, osuszamy i układamy w naczyniu żaroodpornym.
Do garnka wlewamy śmietanę, wodę, koperek, sól, pieprz oraz łyżkę mąki całość dokładnie mieszamy i podgrzewamy.
Rybę skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy przyprawą do ryb a następnie zalewamy przygotowanym sosem. Zapiekamy w piekarniku ok 25 min w temperaturze 180 stopni.