Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowane w jajku i bułce tartej kostki z fileta mintaja podane z ugotowanymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 792
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 8883
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 22
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 792
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 8883
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 22
Składniki
Wykonanie surówki: Kroimy kapustę pekińską na drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonej kapusty dodajemy majonez, olej, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy.
Wykonanie dania: Rozmrożone kostki z mintaja osuszamy papierowymi ręczniczkami, panierujemy w rozbełtanym ze szczyptą soli jajku i bułce tartej. Tak przygotowane kostki smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone kostki mintaja podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty i marchwi. Smacznego !!!