Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowane w jajku i bułce tartej kostki z fileta mintaja podane z ugotowanymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4696
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44471
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 201
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 170
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4696
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44471
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 201
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 170
Składniki
Wykonanie surówki: Kroimy kapustę pekińską na drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonej kapusty dodajemy majonez, olej, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy.
Wykonanie dania: Rozmrożone kostki z mintaja osuszamy papierowymi ręczniczkami, panierujemy w rozbełtanym ze szczyptą soli jajku i bułce tartej. Tak przygotowane kostki smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone kostki mintaja podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty i marchwi. Smacznego !!!