Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 17
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 25
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 17
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 25
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Składniki
Mięso umyć ,osuszyć ,pokroić na porcje ,każda z jednym żebrem. Wszystkie składniki marynaty połączyć ,dodać obrane i starte kłącze imbiru ,dokładnie wymieszać. Żeberka posmarować marynatą ,włożyć do lodówki na około godzinę. Wyjąć ,osączyć ,zrumienić na rozgrzanym oleju ,przełożyć do naczynia żaroodpornego ,piec 20-30 min ,smarując marynatą. Na oleju pozostałym ze smażenia żeberek usmażyć pokrojoną w talarki cebulę. Jabłka umyć ,wyjąć gniazda nasienne ,pokroić w plasterki ,poddusić na maśle. Przed końcem pieczenia żeberka obłożyć cebulą i jabłkami.