Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita ryba.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 111
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5667
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2702
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 111
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5667
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2702
Składniki
Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu. Zielony groszek ugotować wg przepisu na opakowaniu. Ryż pomieszać z zielonym groszkiem. Halibuta delikatnie opłukać pod wodą. Osuszyć papierowymi ręcznikami. Podzielić na porcje. Naczynie żaroodporne posmarować delikatnie olejem rzepakowym. Rybę ułożyć w żaroodpornym naczyniu i posmarować miksturą z miodu, soku z cytryny. Oprószyć pieprzem cytrynowym i solą. Na każdym kawałku ryby położyć plasterek cytryny. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 15-20 min. Rybę podać na ryżu z groszkiem. Udekorować plasterkiem cytryny i roszponką. Smacznego.