Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hiszpanskie mango z miodowym kurczakiem i rozmarynem. Wysmienite sródziemnomorskie danie, bardzo smaczne, szybkie i latwe.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3483
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 48
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2861
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 166
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 123
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3483
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 48
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2861
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 166
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 123
Składniki
Piekarnik nagrzac do 180° C, kurczaka podzielic na 8 czesci. Zmieszac sól z pieprzem i 3 lyzkami oliwy. Do plaskiej foremki wlozyc galazki rozmarynu i kurczaka. Piec ok. 50 min. smarujac kurczaka od czasu do czasu oliwa. W miedzyczasie obrac i pokroic mango. Po wyjeciu kurczaka z piekarnika, posmarowac go miodem i wlozyc do formy kawalki mango. Piec jeszcze 5 minut, nie dluzej, gdyz miód latwo sie przypala. Podawac np. ze swieza bagietka i salata.