Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rozgrzewająca zupa w sam raz na chłodne jesienne dni.
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 108
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 212
Kaszkowiec przeniesie cię w świat smaków dzieciństwa za sprawą kaszy manny i...
Odsłon: 1870
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 108
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 212
Kaszkowiec przeniesie cię w świat smaków dzieciństwa za sprawą kaszy manny i...
Odsłon: 1870
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Doprawiamy solą.
3. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Marchew oraz pietruszkę obieramy i kroimy w słupki.
5. Dodajemy do cebuli.
6. papryki usuwamy gniazdo i kroimy w paseczki, przekładamy do warzyw.
7. Dodajemy pokrojone pieczarki, prużymy.
8. Do garnka przekładamy mięso, podlewamy wodą 9. Dodajemy kostkę rosołową.
10. Wrzucamy listki laurowe.
11. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę dodajemy do mięsa.
12. Przekładamy do garnka warzywa, wszystko razem gotujemy.
13. Pod koniec gotowania wlewamy pomidory z puszki.
14. Dodajemy koncentrat.
15. Przyprawiamy chili oraz solą.
16. Wsypujemy zacierki i gotujemy 10 minut.
17. Zupa gotowa. 18. Smacznego.