Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta z mięsem, pomidorami, pachnąca koperkiem. To danie to smak wiosny. Delikatna, słodka kapusta, nie wymaga wielu dodatków i długiego gotowania. Świetnie smakuje w wersji z mięsem jak i wege. Proste i pyszne danie, które przygotujesz w 40 min.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Składniki
Mięso pokrój w kostkę i usmaż na oleju, wyjmij z garnka. Do garnka wlej olej, dodaj pokrojone warzywa, liść laurowy i ziele( pokrój tak jak lubisz), i smaż przez 2 min. Dodaj mięso, pomidory z puszki. Gotuj przez 10 min. Kapustę pokrój w paski ( cienkie lub grube, takie jak lubisz), dodaj do garnka. Wsyp przyprawy, koperek, lubczyk, dodaj część wody( wodą reguluj gęstość). Gotuj około 20 min. Będzie gotowe jak kapusta zmięknie. Przed podaniem posyp koperkiem. Podawaj z młodymi ziemniakami lub z pieczywem.