Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta z mięsem to iście wiosenne danie, którego wyczekujemy ze wstrzymanym oddechem przez wiele zimowych miesięcy. Nie ma chyba pyszniejszego i aromatyczniejszego przysmaku, który można jeść jako dodatek lub samodzielnie – na obiad, lunch, kolację. Całość jest niezwykle szybka i prosta w przygotowaniu. Jest idealna do wekowania czy zamrażania. Zwyczajnie jest świetna!
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 72
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 425
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 96
Soczyste i aromatyczne danie na obiad, które przygotujesz w pół godziny. Z do...
Odsłon: 20
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7839
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 72
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 425
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 96
Soczyste i aromatyczne danie na obiad, które przygotujesz w pół godziny. Z do...
Odsłon: 20
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7839
Składniki
Marchewkę obierz i pokrój najpierw na plasterki, a następnie na ćwiartki. Cebulę obierz i posiekaj. W dużym garnku rozgrzej oliwę z oliwek. Dodaj cebulę i marchewkę. Smaż do miękkości przez 4-5 minut. Dodaj posiekany czosnek i kiełbasę pokrojoną w plasterki. Posyp całość wszystkimi przyprawami i wymieszaj.
Dodaj krojone pomidory i gotuj całość jeszcze przez kilka minut. Kapustę drobno poszatkuj. Dodaj ją do garnka i zalej ją bulionem.
Zmniejsz ogień i gotuj kapustę na wolnym ogniu przez 15-20 minut do miękkości. Zdejmij danie z ognia i podawaj na ciepło. Młodą kapustę z mięsem podawaj jako dodatek obiadowy lub samodzielne danie.