Do góry

Dania główne Przepis na:

Młoda kapusta z pieczarkami, frytkami i skrzydełkiem

Młoda kapusta z pieczarkami, frytkami i skrzydełkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 39 Ocena: 561

Dodano:

Odsłon: 2334

Danie dla łakomczuchów frytek !

Składniki

  • mała główka młodej kapustki,
  • 60 dag pieczarek
  • 6 skrzydełek z kurczaka,
  • 2 kg ziemniaków
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Młoda kapusta z pieczarkami, frytkami i skrzydełkiem

Przygotowanie

  1. Kapustkę gotujemy na miękko robimy lekką zasmażkę. Pieczarki kroimy, smażymy osobno następnie dodajemy do kapusty. Ziemniaki kroimy na frytki, smażymy w frytkownicy razem ze skrzydełkami ( oczywiście nie wszystkie na raz - porcjami) smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń