Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka oraz świeże zioła. Przepis jest banalny a połączenie smaków idealne. Zapraszam do spróbowania. :)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 164
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 267
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 164
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 267
Składniki
Ziemniaki dokładnie wyszorować. Ugotować w osolonej wodzie do miękkości.
W tym czasie pokroić natkę, koperek oraz szczypiorek. Ilość wedle uznania. U mnie zeszło po połowie z każdego pęczka.
Masło roztopić na patelni, dodać śmietanę, podgrzać. Następnie dodać zioła, przyprawić, wymieszać.
Ugotowane ziemniaki odcedzić, polać sosem i gotowe. Smacznego! :)