Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na upalne dni, z kefirem smakuje wybornie.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3774
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2138
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5593
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5604
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3774
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2138
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5593
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5604
Składniki
Ziemniaki dokładnie umyć, włożyć do garnka lekko posolić i ugotować (od momentu wrzenia gotować 10 min. na małym ogniu). Ostudzić.
Ziemniaki pokroić w plastry, boczek pokroić w plastry. Ziemniaki przekładać naprzemiennie. Posypać przyprawą do ziemniaków i skropić olejem.
Piekarnik nagrzać do 200 st. i piec ok. 30 min. Smacznego życzę :).