Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na upalne dni, z kefirem smakuje wybornie.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6235
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154801
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1039
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 461
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6235
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154801
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1039
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 461
Składniki
Ziemniaki dokładnie umyć, włożyć do garnka lekko posolić i ugotować (od momentu wrzenia gotować 10 min. na małym ogniu). Ostudzić.
Ziemniaki pokroić w plastry, boczek pokroić w plastry. Ziemniaki przekładać naprzemiennie. Posypać przyprawą do ziemniaków i skropić olejem.
Piekarnik nagrzać do 200 st. i piec ok. 30 min. Smacznego życzę :).