Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób na szybki obiad lub kolację...
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19356
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232201
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19356
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232201
Składniki
Filety kroję na cienkie kotlety,a następnie w paski.Wrzucam mięso do naczynia,dodaję sól,pieprz i sosy sojowe.Odstawiam do lodówki na ok 2 godz,lub na noc.Na patelnie wlewam olej ryżowy i podsmażam mięsko razem z przyprawą,która jest w mrożonce .Po 10-15 minutach wsypuję warzywa (ja używam hortex z prztprawą orientalną) i podsmażam/duszę kolejne 15 minut.Podaję z ryżem,ale można też użyć makaronu sojowego.
SMACZNEGO