Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1927
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1620
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2568
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1927
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1620
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2568
Składniki
Drożdże rozmieszać z cukrem, solą i wodą.Wsypać mąkę i wbić jajko. Wyrobić ciasto.Odstawić na 10 min.
W tym czasie podsmażyć pieczarki (plasterki) z cebulą na maśle. Podsmażyć szynkę.
Wyłożyć ciasto na blachę, posmarować przecierem i ułożyć warstwę pieczarek z cebulą , szynkę i znów warstwę pieczarek z cebulą, posypać ziołami i serem. Piec ok 20 min.