Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15538
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2826
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15538
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2826
Składniki
Warzywa obieramy, myjemy, kroimy (cukinie tylko na pol i kroimy ze skorka). Wszystko wrzucamy na gleboka patelnie, lekko podlewamy woda, dodajemy maslo i przyprawy, dusimy pod przykrywa ok 30 minut. odkrywamy pokrywe i jeszcze troche gotujemy, aby pozbyc sie nadmiaru sosu. Mozna dodac w tym czasie pokrojone paroweczki lub zwyczajna kielbaske, pokrojona w kostki. Palaszujemy z kroma swiezego chleba. Smacznego.