Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Warzywa obieramy, myjemy, kroimy (cukinie tylko na pol i kroimy ze skorka). Wszystko wrzucamy na gleboka patelnie, lekko podlewamy woda, dodajemy maslo i przyprawy, dusimy pod przykrywa ok 30 minut. odkrywamy pokrywe i jeszcze troche gotujemy, aby pozbyc sie nadmiaru sosu. Mozna dodac w tym czasie pokrojone paroweczki lub zwyczajna kielbaske, pokrojona w kostki. Palaszujemy z kroma swiezego chleba. Smacznego.