Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 191
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2282
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 147
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 195
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 191
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2282
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 147
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 195
Składniki
Warzywa obieramy, myjemy, kroimy (cukinie tylko na pol i kroimy ze skorka). Wszystko wrzucamy na gleboka patelnie, lekko podlewamy woda, dodajemy maslo i przyprawy, dusimy pod przykrywa ok 30 minut. odkrywamy pokrywe i jeszcze troche gotujemy, aby pozbyc sie nadmiaru sosu. Mozna dodac w tym czasie pokrojone paroweczki lub zwyczajna kielbaske, pokrojona w kostki. Palaszujemy z kroma swiezego chleba. Smacznego.