Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2156
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1222
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2352
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2156
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1222
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2352
Składniki
Warzywa obieramy, myjemy, kroimy (cukinie tylko na pol i kroimy ze skorka). Wszystko wrzucamy na gleboka patelnie, lekko podlewamy woda, dodajemy maslo i przyprawy, dusimy pod przykrywa ok 30 minut. odkrywamy pokrywe i jeszcze troche gotujemy, aby pozbyc sie nadmiaru sosu. Mozna dodac w tym czasie pokrojone paroweczki lub zwyczajna kielbaske, pokrojona w kostki. Palaszujemy z kroma swiezego chleba. Smacznego.