Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na bardzo szybki, mało pracochłonny, a przede wszystkim zdrowy obiad - morszczuk na parze. Ryby jak wiadomo mają wiele wartości odżywczych, a przyrządzenie ich na parze, sprawi, że zachowamy je wszystkie, a ryba na dodatek będzie bardzo soczysta. Świeży koperek i cytryna jeszcze bardziej podkreśli jej smak.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 681
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 66
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 91
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 681
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 66
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 91
Składniki
Świeżą rybę umyć, mrożonej nie trzeba wcześniej rozmrażać. Koperek umyć i drobno posiekać. Cytrynę również umyć i pokroić w plastry. Morszczuka doprawić solą i pieprzem, posypać koperkiem, przykryć plastrami cytryny i warto zostawić na 3-4 godziny w lodówce. Następnie gotować na parze ok. 20 min. Podawać z ulubionymi dodatkami.
Smacznego :)