Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony morszczuk podany z młodymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358435
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 222
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358435
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 222
Składniki
Surówka: Kapustę kroimy w drobne paski, obraną marchew ścieramy na dużych oczkach, cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki doprawiamy pieprzem ziołowym i solą, dodajemy majonez i mieszamy. Tak przygotowaną surówkę wstawiamy przykrytą do lodówki.
Wykonanie dania: Wymyte, oczyszczone ryby tniemy na połówki, przyprawiamy pieprzem cytrynowym i solą.
Obieramy ziemniaki, płuczemy i gotujemy w osolonej wodzie. Jednocześnie smażymy kawałki morszczuka na gorącym oleju.
Usmażoną rybę podajemy z młodymi ziemniakami i surówką z kapusty. Smacznego!!!