Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony morszczuk podany z młodymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 64
Ten przepis idealnie sprawdzi się w momencie, kiedy zabrakło Wam pieczywa i n...
Odsłon: 17774
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 390
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 5013
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2685
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 64
Ten przepis idealnie sprawdzi się w momencie, kiedy zabrakło Wam pieczywa i n...
Odsłon: 17774
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 390
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 5013
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2685
Składniki
Surówka: Kapustę kroimy w drobne paski, obraną marchew ścieramy na dużych oczkach, cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki doprawiamy pieprzem ziołowym i solą, dodajemy majonez i mieszamy. Tak przygotowaną surówkę wstawiamy przykrytą do lodówki.
Wykonanie dania: Wymyte, oczyszczone ryby tniemy na połówki, przyprawiamy pieprzem cytrynowym i solą.
Obieramy ziemniaki, płuczemy i gotujemy w osolonej wodzie. Jednocześnie smażymy kawałki morszczuka na gorącym oleju.
Usmażoną rybę podajemy z młodymi ziemniakami i surówką z kapusty. Smacznego!!!