Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne danie kuchni góralskiej. Jak najbardziej polecamy kuchnię regionalną, bardzo ciekawą i niesamowitą pod względem smakowym...mnóstwo w niej aromatu i...jak się okazuje całkiem znaną w każdym zakątku naszego państwa. Po prostu kochamy polskie smaki.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31026
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3681
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5539
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31026
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3681
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5539
Składniki
Ziemniaki gotujemy, ubijamy i studzimy. Dodajemy pozostałe składniki, wyrabiamy na jednolitą masę, formujemy na owalne placki o grubości 1 cm. Zapiekamy 30-40 min (do zrumienienia) w temperaturze 180°C. Podajemy z masłem, bryndzą lub skwarkami.