Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne danie kuchni góralskiej. Jak najbardziej polecamy kuchnię regionalną, bardzo ciekawą i niesamowitą pod względem smakowym...mnóstwo w niej aromatu i...jak się okazuje całkiem znaną w każdym zakątku naszego państwa. Po prostu kochamy polskie smaki.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1148
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2219
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4266
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1148
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2219
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4266
Składniki
Ziemniaki gotujemy, ubijamy i studzimy. Dodajemy pozostałe składniki, wyrabiamy na jednolitą masę, formujemy na owalne placki o grubości 1 cm. Zapiekamy 30-40 min (do zrumienienia) w temperaturze 180°C. Podajemy z masłem, bryndzą lub skwarkami.