Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, góralskie placki z ziemniaków.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Składniki
Ugotowane ziemniaki w słonej wodzie ugniatamy i łączymy z mąką oraz jajkami, lekko pieprzymy. Dobrze połączone składniki suszymy na rozgrzanej patelni. Masło w temperaturze pokojowej łączymy widelcem z wyciśniętym przez praskę czosnkiem, smarujemy nim ciepłe placuszki. Smacznego !