Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, góralskie placki z ziemniaków.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 455
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1140
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5850
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1147
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1221
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 455
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1140
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5850
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1147
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1221
Składniki
Ugotowane ziemniaki w słonej wodzie ugniatamy i łączymy z mąką oraz jajkami, lekko pieprzymy. Dobrze połączone składniki suszymy na rozgrzanej patelni. Masło w temperaturze pokojowej łączymy widelcem z wyciśniętym przez praskę czosnkiem, smarujemy nim ciepłe placuszki. Smacznego !