Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na obiad proponuję łososia (lub pstrąga tęczowego) zapieczonego w makaronowych muszlach w sosie śmietanowo-serowym. Proste i w miarę szybkie pyszne danie ( przepis dla 4 osób).
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 750
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22784
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15185
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4895
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45645
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 750
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22784
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15185
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4895
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45645
Składniki
Rybę doprawić solą i pieprzem oraz sokiem z cytryny i usmażyć. Makaron ugotować al dente. W misce zmieszać śmietanę z wodą i mąką ziemniaczaną. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Muszle nadziewać obraną usmażoną rybą i poukładać w naczyniu, następnie zalać sosem. Piec ok. 20 minut w temperaturze 200 stopni do zrumienienia. SMACZNEGO!!!