Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na obiad proponuję łososia (lub pstrąga tęczowego) zapieczonego w makaronowych muszlach w sosie śmietanowo-serowym. Proste i w miarę szybkie pyszne danie ( przepis dla 4 osób).
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 227
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 756
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1304
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 24971
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 227
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 756
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1304
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 24971
Składniki
Rybę doprawić solą i pieprzem oraz sokiem z cytryny i usmażyć. Makaron ugotować al dente. W misce zmieszać śmietanę z wodą i mąką ziemniaczaną. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Muszle nadziewać obraną usmażoną rybą i poukładać w naczyniu, następnie zalać sosem. Piec ok. 20 minut w temperaturze 200 stopni do zrumienienia. SMACZNEGO!!!