Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie , aromatyczne danie, takie typowo letnie
Dzisiaj proponuję muszle zapiekane ze szpinakiem. Przystawka w sam raz na dob...
Odsłon: 17082
Makaron muszle faszerowany twarożkiem ze szczypiorem i rzodkiewką, podajemy j...
Odsłon: 10473
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 404
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 340
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 631
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3797
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 404
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 340
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 631
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3797
Składniki
1. makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie, odcedzamy, przelewamy zimna wodą, 2. na oleju podduszamy posiekaną cebulę, dodajemy startą na tarce marchew, jak zmięknie dodajemy pozostałe warzywa, dusimy na małym ogniu do miękkości, w razie potrzeby dodajemy kilka łyżek wody, dodajemy oregano i tymianek, doprawiamy solą i papryką, farsz musi być dość ostry, 3. na oleju poddusić cebulę i czosnek, dodać obrane ze skórki pomidory, dusić na małym ogniu, warzywa zblendować, dodać przecier pomidorowy, doprawić sola i pieprzem, 4. muszle nadziewać zimnym farszem, do naczynia żaroodpornego wlać sos, ułożyć muszle (powinny być zanurzone w sosie), posypać tartym serem, zapiekać 20 min w temperaturze 180 st, smacznego
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pankejki
Dania główne
Tarta z kurczakiem i pieczarkami
Dania główne
Placki bananowe
Dania główne
Pzepis na żołądki drobiowe
Pankejki
Pyszne pankejki ️
Odsłon: 98
Tarta z kurczakiem i pieczarkami
Oto twój pomysł na jutrzejszy obiad. Do jego przygotowania możesz wykorzystać...
Odsłon: 4951