Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3505
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 354
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1718
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3505
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 354
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1718
Składniki
mięso mięso mielone przygotować tak jak na kotlety
z małych główek kapusty ściąć wierzchy i wydrążyć
główki kapusty nadziac mięsem i obwiązać białą bawełniana nitką
wszystkie warzywa pokroić i wrzucic na dno garnka,włożyc ka pustę,podlac bulionem dodać listki i ziele i gotować na wolnym ogniu,kiedy kapusta będzie miękka dodać sos zrobiony z mąki,bulionu,śmietany i koncentratu,wszystko jeszcze chwilę gotować,całość doprawic soląi pieprzem,podawa,c z ziemniakami