Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1718
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15101
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3240
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8899
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1718
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15101
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3240
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8899
Składniki
mięso mięso mielone przygotować tak jak na kotlety
z małych główek kapusty ściąć wierzchy i wydrążyć
główki kapusty nadziac mięsem i obwiązać białą bawełniana nitką
wszystkie warzywa pokroić i wrzucic na dno garnka,włożyc ka pustę,podlac bulionem dodać listki i ziele i gotować na wolnym ogniu,kiedy kapusta będzie miękka dodać sos zrobiony z mąki,bulionu,śmietany i koncentratu,wszystko jeszcze chwilę gotować,całość doprawic soląi pieprzem,podawa,c z ziemniakami